Cautare

10358 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (6.21 secunde)
Mircea Geoana, presedintele PSD, a anuntat joi ca varianta pe care va merge conducerea partidului este de a valida decizia PSD Bucuresti privind candidatura primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Primaria Generala a Capitalei.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, duminica, la lansarea cartii sale,"Unificarea dreptei", ca al doilea tur al localelor reprezinta "un test extraordinar", aratand ca batalia pentru Bucuresti nu este doar batalia pentru Capitala, ci este batalia pentru Romania.
Surse democrat-liberale au declarat luni pentru mediafax ca seful statului si liderii PDL i-au cerut duminica seara lui Blaga sa nu ia decizia "emotionala si pripita" a demisiei din functia de presedinte al filialei Bucuresti.
Marian Vanghelie il vrea pe Cristian Diaconescu candidat al PSD la parlamentare intr-un colegiu din Bucuresti si sustine ca la alegerile locale "si-au batut joc unii" si de candidatul la Primaria Generala, si de organizatia social-democratilor din Capitala.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Asigurarile le-a dat, in cadrul unei conferinte de presa, secretarul general al partidului, Valeriu Zgonea (foto), la finalul unei reuniuni de doua zile care a pregatit campania organizatiei PSD Bucuresti.
un portofoliu de comisar si respectiv o agentie UE cu sediul la Bucuresti. Basescu a spus francezilor ca Romania doreste un portofoliu important de comisar in Comisia Europeana si va face lobby pentru stabilirea, la Bucuresti, a unei importante agentii europene.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Primarul Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a anuntat, la bilantul unui an de mandat, ca a instiintat firma Dalli Exim ca ii inceteaza contractul cu municipalitatea pentru parcarile din Bucuresti, la exact 11 luni dupa ce afimase ca a reziliat acest contract.
Nastase a mai spus ca si clujenii din PSD trebuie sa iasa din convalescenta si sa participe mai des la sedintele conducerii partidului, de la Bucuresti.
PSD, impotriva scoaterii de pe ordinea de zi a comisiei de ancheta Senatorul PSD Adrian Tutuianu i-a transmis pedelistului ca scopul comisiei nu este obtinerea informatiilor de la autoritati, ci verificarea legalitatii afacerilor dintre Primaria Bucuresti si Daimler.
Intalnire inedita la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti. Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Elena Udrea a castigat sefia PDL Bucuresti, filiala pe care a condus-o interimar in ultimele luni, cu 979 de sustineri "pentru" ... Costica Canacheu si Sorina Placinta au fost alesi prim-vicepresedinti ai PDL Bucuresti, alaturi de Vasile Gherasim, care va ocupa postul de secretar general al organizatiei.
Inspectorii Agentiei o acuza pe aceasta ca si-a exercitat in paralalel functia de deputat si pe cea de Director/ manager al "Circ & Variete Globus" Bucuresti.
Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Vanghelie va candida tot la Sectorul 5 Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la Realitatea TV, ca Marian Vanghelie va candida pentru un nou mandat la primaria Sectorului 5, si nu la Capitala, adaugand ca organizatia PSD Bucuresti trebuie sa nu mai fie o problema pentru partid, ci un sprijin.
Vanghelie ramane presedinte al PSD Bucuresti Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, la prima sedinta a Biroului coordonator impus de CExN la sefia PSD Bucuresti, ca Marian Vanghelie ramane presedintele organizatiei, aceasta nefiind dizolvata, el aratand ca acest birou coordonator o va ajuta sa-si ridice nivelul politic, relateaza Mediafax.
google-analytics.com